Højdepunkter: Kauko sikrede Esbjerg tredje sejr på stribe

Esbjergs målfarlige midtbanemand, Joni Kauko, sikrede mandag aften klubben en vigtig sejr, da han scorede kampens enlige mål mod Aab. Tipsbladet.dk giver dig her kampens højdepunkter.

Esbjerg har siden salget af profilen Anders Dreyer buldret derudaf i Superligaen, og mandag tog de tredje sejr på stribe, da de besejrede AaB med 0-1 i Aalborg.

Rasmus Thellufsen var tæt på at bringe AaB foran i første halvleg, men Esbjerg-keeper Jeppe Højbjerg reddede angriberens afslutning på fornem vis. Det var en kamp, hvor målmandsspillet var af høj kvalitet, og AaB-keeper Jacob Rinne, leverede ligeledes en flot redning på Esbjerg-angriber Emmanuel Otis afslutning lige inden pausen.

Esbjeg skulle dog komme foran, da Esbjergs målfarlige finne, Joni Kauko, med sit tredje sæsonmål kunne bringe Esbjerg i front efter 57 minutter. Nyindkøbet Rafael Van der Vaart fik sin Esbjerg-debut med 20 minutter igen, men der blev ikke scoret mere i kampen, og Esbjerg fortsatte dermed sin imponerende stime.

Se eller gense højdepunkterne fra mandagens kamp i videoen i toppen af artiklen.