Tirsdagens rygtebørs: Real Madrid jagter City-stjerne
Foto: Getty Images
Rygter

Tirsdagens rygtebørs: Real Madrid jagter City-stjerne

Tipsbladet.dk giver dig tirsdagens bedste transferrygter fra det store udland.

Kevin Strootman fra Roma til Marseille
Note: Roma har i sommerens transfervindue hentet Steven N’Zonzi og Javier Pastore til klubben, og det skulle angiveligt have fået hollandske Kevin Strootman til at være i overskud i den italienske hovedstad. Hollænderen er derfor angiveligt tæt på et skifte til Marseille for cirka 200 mio. kr.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Football Italia

Mariano Diaz fra Lyon til Sevilla eller Real Madrid
Note: Lyon og Sevilla er angiveligt enige om en pris på cirka 225 mio. kr. for den domikanske angriber. Han er dog tidligere Real Madrid-spiller, og Real Madrid skulle angiveligt have en klausul, der siger, at de kan matche et accepteret bud inden for 48 timer, hvilket klubben overvejer at gøre.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Ramires fra Jiangsu Suning til Benfica
Note: Den tidligere Chelsea-midtbanespiller skulle angiveligt være tæt på et comeback til Europa og Benfica. Ramires’ kinesiske klub er angiveligt enige med Benfica om en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: O Jogo

Emmanuel Adebayor fra Istanbul Baksaksehir til Los Angeles Galaxy
Note: Et tidligere Premier League-angreb er angiveligt på blokken i Los Angeles Galaxy. Klubben købte tidligere på året den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic, og nu skulle amerikanerne have udset sig Emmanuel Adebayor, der slår sine folder i Tyrkiet.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Kevin Trapp fra Paris Saint-Germain til Nice
Note: Den tyske keeper er kommet i overskud efter Paris’ køb af Gianluigi Buffon. Nices nye træner, Patrick Vieira, havde udset sig Joe Hart som sin nye keeper, men Hart tog til Burnley. Derfor går Vieira nu efter Kevin Trapp på en mulig lejeaftale.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: France Football

Marcelo fra Real Madrid til Juventus
Note:
Marcelo vil gerne til Juventus i næste sæson, eftersom han ikke får lov til at skifte denne sæson. Dermed kan han blive genforenet med Cristiano Ronaldo.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

David Zappacosta fra Chelsea til Inter
Note:
Zappacosta har svære udsigter til spilletid i Chelsea, og det kan åbne for at tage tilbage til Italien. Inter er interesseret i ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Raheem Sterling fra Manchester City til Real Madrid
Note:
Raheem Sterling venter i øjeblikket på at få en ny kontrakt i Manchester City, men Real Madrid vil kapre offensivspilleren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports