Onsdagens rygtebørs (opdat.): Yaya Touré har fået fremtiden på plads
Foto: Getty Images
Rygter

Onsdagens rygtebørs (opdat.): Yaya Touré har fået fremtiden på plads

Den franske Arsenal-angriber ønsker at forlade London-klubben efter en sæsonstart med begrænset spilletid.

Rafinha fra Barcelona til Real Betis
Note:
I øjeblikket arbejder Real Betis på at tilknytte brasilianske Rafinha, som er overflødig i Barcelona. Der er størst sandsynlighed for, at der bliver tale om en lejeaftale.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sport

Yaya Touré til Olympiakos
Note:
Den 35-årige ivorianer har stået uden kontrakt siden udgangen af juni, men nu er midtbanespilleren tæt på at lande en ny aftale. Han skifter til den græske storklub, Olympiakos, og han har allerede gennemført lægetjekket.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Times

Alexandre Lacazette vil væk fra Arsenal
Note: Den franske angriber er ikke tilfreds med mængden af spilletid i Arsenal under den nye træner, og derfor vil han væk. Med transfervinduet lukket vil Arsenal ikke kunne erstatte den tidligere Lyon-spiller, så det kan se svært ud for franskmanden at komme videre i dette vindue.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Le10 Sport

Juan Bernat fra Bayern München til PSG
Note: PSG og Bayern skulle være blevet enige om en pris for den spanske venstreback, men endnu er det ikke helt på plads. Bernat vil have mere spilletid, og PSG er på jagt efter en venstreback, hvor de også lurer på Filipe Luis fra Atletico Madrid.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: RMC Sport

Sandro Ramirez fra Everton til Real Sociedad
Note: Everton vil ikke bruge Sandro Ramirez, og derfor skal han se sig om efter spilletid andetsteds. Sidste sæson var han på leje i Sevilla, og nu vil Sociedad gerne hente ham.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Sun

Moussa Dembélé fra Celtic til Lyon eller Marseille
Note: Celtic-profilen har i flere omgange været rygtet væk fra det skotske, men endnu er det blevet ved rygterne. De to franske storklubber vil forsøge at lokke den unge angriber hjem fra Frankrig. Det er potentielt ved at være tid for  Dembélé at rykke videre i karrieren, men spørgsmålet er, om han gider de to bejlere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Scottish Sun