• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Agent: Mange henvendelser på Martin Spelmann

Mange klubber viser interesse for Martin Spelmann, men AGF's ønskede pris har indtil videre været for høj.

Af Ole Hoffskov

Martin Spelmann virker til at være langt fra holdet i AGF. Den hårdtarbejdende midtbanemand står noteret for fire korte indhop i denne sæson, og allerede før sommerferien tegnede der sig et klart billede af, at den mangeårige Superliga-spiller ikke stod øverst på listen hos cheftræner David Nielsen.

Tirsdag udtalte Martin Spelmann til bold.dk, at han ikke føler sig ønsket i AGF, og spørgsmålet er, om det så ikke vil være bedst for alle parter at kappe båndene inden transferdeadline på fredag.

I sidste ende er det kun én part, der bestemmer, lyder det fra Michael Johansen, der er Spelmanns agent.

- Der har været en del interesse og henvendelser i løbet af sommeren, men de har ikke kunnet få enderne til at mødes med AGF. Sådan er det. Martin har et år tilbage af sin kontrakt med AGF, så de er i deres gode ret til at bestemme prisen, og den har altså været for høj for de interesserede klubber indtil videre, siger Michael Johansen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det er svært at sige, om der kommer til at ske noget. Martin fortsætter med at gøre sit arbejde i AGF, og jeg synes, han har gjort det godt, men det er selvfølgelig træneren, der sætter holdet. Hvis der er en interesseret klub, der ringer i morgen, er vi selvfølgelig indstillede på at finde en god løsning, men det er som sagt AGF, der bestemmer, og det accepterer vi.

31-årige Martin Spelmann står noteret for 281 kampe i Danmarks bedste fodboldrække. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus