Officielt: Jannik Pohl skifter til FC Groningen
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Officielt: Jannik Pohl skifter til FC Groningen

Jannik Pohl kan kalde sig FC Groningen-spiller.

Jannik Pohl er fortid i AaB.

Det har været en dårligt bevaret hemmelighed, at angriberen ville skifte til FC Groningen, og nu er aftalen faldet på plads. både AaB og FC Groningen bekræfter, at Pohl rykker teltpælene til den hollandske klub, der i sidste sæson blev nummer 12 i Æresdivisionen. 

Danskeren har underskrevet en tre-årig aftale.

- Vi har fulgt Jannik siden 2017, da vores scout Jurrie Koolhof så ham spille. Siden har flere personer gennemgået Jannik, og jeg ville selv have rejst til Danmark for at se ham, men så blev han skadet, og min tur blev aflyst, siger Ron Jans, der er teknisk direktør i FC Groningen, til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Jannik er kun 22 år, og han kan efter vores mening udvikle sig yderligere. Jannik er en stærk angriber med fart og dybde i sit spil. Desuden er han hårdtarbejdende, og det er til sammen ingredienser, der gør ham til en fremragende tilføjelse til truppen. 

I FC Groningen afløser Jannik Pohl angriberen Tom van Weert, som rykker direkte til AaB, hvor han bliver afløseren for Pohl.

Jannik Pohl scorede i sidste sæson otte mål i Superligaen, mens Tom van Weert scorede 12 kasser i den bedste hollandske række.