• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Avis: Brøndby utilfredse med FC Midtjylland

Hele Simon Tibbling-miseren er ifølge Brøndby et brud på Superligaklubbernes uskrevne regler.

Af tipsbladet.dk

Simon Tibbling er blevet en meget varm kartoffel i transfervinduets sidste dage. 

FC Midtjylland bød forleden 7,5 millioner kroner for Brøndbyspilleren. Et bud, der var så lavt, at både Brøndbys ledelse og fans kaldte det "useriøst". 

Læs også: FCM om Brøndby-drilleri: Vi har oftere udsolgt

Sportsdirektør i FC Midtjylland Sven Graversen ville ikke svare på, om historien var sand, men fik alligevel sendt en stikpille afsted mod titelrivalerne:

"Jeg vil ikke kommentere, om vi har afgivet et bud eller ej. Men vi ser en virkelig god spiller, der ikke får nok spilletid i Brøndby. Det ville han få i FC Midtjylland," sagde Graversen til BT.

Dén kommentar har ifølge mediet fået Brøndbys sportsdirektør Troes Bech til at kontakte FC Midtjyllands direktør i forhold en snak om, hvad avisen omtaler som "et brud på den gentleman-aftale, der hersker Superliga-klubberne imellem".

Alle klubber er underlagt en såkaldt "brancheaftale", som er en række regler, der rækker ud over de love, der findes i DBU-, FIFA- og UEFA-regi. Heri findes en paragraf om miskredit og kollegialitet - og det er den, Brøndby mener, midtjyderne har forbrudt sig imod.

Brøndby har desuden forklaret, at Simon Tibbling ikke bliver solgt til titelrivalerne fra FC Midtjylland, uanset hvor mange millioner de ender med at smække på bordet. 

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby...

Mere Superliga

Fokus