Rosenborg bekræfter: Bendtner er til salg
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Skandinavien

Rosenborg bekræfter: Bendtner er til salg

Rosenborg er klar til at lade Nicklas Bendtner gå, men klubben håber dog ikke, at det bliver tilfældet.

Der er fortsat to dage tilbage af sommerens transfervindue for de fleste ligaers vedkommende. Dermed skal klubberne til at handle hurtigt, hvis et klubskifte skal falde på plads.

Det er således også tilfældet, hvis Nicklas Bendtner skal forlade sin norske klub Rosenborg. Tidligere på ugen blev han af den schweiziske avis, Blick, sat i forbindelse med FC Zürich, og hvis den schweiziske klub virkelig er interesseret, kan de også købe den danske angriber.

Overfor norsk TV 2 fortæller Rosenborgs formand, Ivar Koteng, at Nicklas Bendtner er til salg. Det er dog ikke ensbetydende med, at klubben også håber, at han gennemfører et klubskifte.

- Vi må nok sige, at han er til salg, men vi håber ikke, han bliver solgt.

Rosenborg har dog i sinde ikke at lade den 30-årige angriber gå for en slik.

- Markedet er sådan, at vi ikke styrer alt, men vi ønsker, at han bliver hos os. Han bliver dyr. Men nu tikker minutterne, så snart er muligheden væk, siger Ivar Koteng.

Tidligere i dag kunne den norske avis, Adresseavisen, rapportere, at FC Zürich har kølnet interessen for Nicklas Bendtner, og ifølge Ekstra Bladet har Rosenborg ikke modtaget et konkret bud på den tidligere Arsenal-spiller.