• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Kenneth Emil vraget som anfører i OB - Drachmann tager over

Anførerbindet i OB sidder ikke længere på Kenneth Emil Petersens overarm, men på Janus Drachmanns. Viceanfører bliver Jeppe Tverskov, og Sten Grytebust fortsætter som en del af anførergruppen.

Af Anders Dehn

I mandags gav Kenneth Emil Petersen interview til TV3 Sport, hvor han sagde, at han følte, at han var blevet gjort til syndebuk for OB's dårlige start på Superliga-sæsonen, at han følte sig kastet under bussen, og at han i hvert fald på papiret stadig var anfører.

Det er han dog ikke længere. I stedet har Jakob Michelsen udnævnt Janus Drachmann til ny kaptajn, skriver OB på sin hjemmeside. Jeppe Tverskov bliver ny viceanfører, mens Sten Grytebust fortsat er en del af anførergruppen.

Læs også: OB-anfører om cheftræners fravalg: Jeg bliver kastet ud foran bussen

Det valg forklarer cheftræner Michelsen således:

- Jeg har haft en rigtig god snak med Kenneth Emil om hans position og rolle på holdet og i truppen, og vi er helt enige om, at det giver god mening at flytte anfører-rollen videre til en anden i truppen, og der er valget faldet på Janus Drachmann. Vi har været i gang i omtrent tre måneder, og sammen med resten af trænerteamet har jeg lært truppen og klubben godt at kende både på og udenfor banen, siger Jakob Michelsen.

- Vi er kommet lidt tættere på, hvilke spillere, der hører til kernen på holdet, og hvilke spillere der har overskuddet til at samle truppen og skabe humør og sammenhold i omklædningsrummet. Det er nogle af de ting, som Kenneth Emil har været rigtig dygtig til, og jeg er overbevist om, at Janus også har egenskaberne til at være en stærk samlende person i truppen.

30-årige Drachman har blot været i OB i lidt over en måned og har spillet seks kampe for klubben, men han har tidligere spillet under Jakob Michelsen med stor succes i SønderjyskE.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Kenneth Emil Petersen uden held.

Superliga

Mere Superliga

Fokus