• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Halimi tilbage i Brøndby: Har savnet klubben

Besar Halimi er tilbage i Brøndby IF, denne gang på en permanent aftale gældende for de næste to år. Halimi har savnet klubben.

Af Sylvester Guldberg Røn

Den 24-årige midtbanespiller Besar Halimi vender tilbage til Brøndby IF på en to-årig aftale, efter sidste sæson at have været på lån på Vestegnen.

Halimi er meget begejstret for at kunne blive en permanent del af Brøndby-truppen.

- Jeg er utrolig glad for at være tilbage i Brøndby IF. Det tog et stykke tid før det kunne blive muligt, men at være tilbage med drengene og at få muligheden for at spille på Brøndby Stadion og for klubbens fantastiske fans igen er helt utroligt, siger Besar Halimi til Brøndbys hjemmeside.

Halimi udtaler, at sidste sæson i Brøndby var han bedste sæson i karrieren. Han nævner sammenholdet i klubben som noget helt specielt. 

- Jeg har virkelig savnet holdkammeraterne og klubben. Jeg har aldrig haft et så stærkt forhold til en klub eller holdkammerater før, som jeg havde her i Brøndby IF i sidste sæson. Det er en trup og en stab med så mange dygtige og flinke mennesker, så nu glæder jeg mig til at se dem alle igen og gå ud på banen og vinde sammen som hold, siger Besar Halimi til Brøndbys hjemmeside

Besar Halimi har fået trøje nummer 5, og han støder til resten af Brøndby-truppen i morgen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus