• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Atletico-boss: Oblak og Luis bliver i klubben

På trods af stor interesse og flere bud bliver keeper Jan Oblak og venstre back Filipe Luis i Atletico Madrid. Sådan lyder det fra klubbens præsident.

Af Sylvester Guldberg Røn

Atletico Madrid har fået en fin start på sæsonen med fire point i de første to kampe. To af klubbens vigtige spillere har dog været rygtet væk fra klubben i løbet af transfervinduet.

Den slovenske keeper Jan Oblak har konsolideret sig som en af verdens bedste keepere, og keepere fra den hylde er der interesse for. Oblak har været rygtet til både Chelsea og PSG, men han bliver i det spanske, slår præsident Enrique Cerezo fast.

- Jan Oblak er en fremragende målmand og en fantastisk person, og han har en lang kontrakt med os, så han bliver i klubben. Hans frikøsklausul på cirka 750 mio. kroner virker dog ikke til at være høj i det nuværende marked, siger præsident Enrique Cerezo til ESPN.

Klubbens brasilianske venstre back, Filipe Luis, har mistet sin faste startplads til franske Lucas Hernández, og det har sat gang i rygterne om et muligt skifte. Paris Saint-Germain har været nævnt som en mulig destination, men også Filipe Luis bliver i klubben ifølge præsidenten.

- Filipe Luis er en meget vitig spiller for klubben, og som alle vigtige spiller bliver han selvfølgelig også, siger Enrique Cerezo til ESPN.

Når Atletico Madrid skal i aktion næste gang, er transfervinduet lukket. Det er på lørdag, når de på udebane møder Celta Vigo.

Superliga

Mere Superliga

Fokus