• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Rosenberg sænkede midtjyderne

Bedst og værst: Rosenberg sænkede midtjyderne
Foto: Rene Schütze/Getty Images

Malmö FF er videre til gruppespillet i Europa League efter en samlet sejr over FCM på 4-2. Den seneste endte 2-0 til svenskerne, og Tipsbladet.dk zoomer her ind på opgøret.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland - Malmö FF 0-2 (0-1)
0-1 Marcus Antonsson 33'
0-2 Markus Rosenberg 79'

Kampens bedste:

FC Midtjylland:
Det ville nok have været en del lettere at finde en spiller fra FCM, der havde gjort det godt, hvis der var en der lyste mere op end de øvrige. Dog var Jakob Poulsen en spiller, som kunne være blevet helten, hvis et frispark i anden halvleg var gået ind i stedet for ud, da han ramte indersiden af stolpen ved stillingen 0-1. Derudover tog han ansvar som anfører, men det var som bekendt ikke nok.

Malmö FF:
Markus Rosenberg var ikke bare en smule bedre end de øvrige på hele banen. Han var mindst et gear over, og han stod bag begge scoringer med henholdsvis en anden-assist og en scoring. Ham kan de ikke takke for meget.

Kampens værste:
Man burde kunne forvente mere af en spiller som Gustav Wikheim, og mod Malmö blev det aldrig rigtig godt for ham. Han havde desuden en enorm chance, som kunne have ændret meget på kampbilledet allerede i første halvleg.

Kampens detalje:
Afleveringen fra Rosenberg ind til Vindheim forud for målet til svensk 1-0-føring var fremragende. Det var den positive detalje. Den negative af slagsen handler om, at FCM's målsætning om tre europæiske gruppespil indenfor de første seks år med Benham som ejer nu er gået i vasken, da det nu kun er blevet til ét ud af fem mulige.

Superliga

Mere Superliga

Fokus