Jakob Poulsen efter ny playoff-exit: Kan tælle fem store chancer til os
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Europa League

Jakob Poulsen efter ny playoff-exit: Kan tælle fem store chancer til os

FCM væltede sig i chancer, men det blev aldrig til scoring torsdag aften, da Malmö var på besøg i Europa League-kvalifikationen.

FC Midtjylland har fået en skidt vane med at ryge ud lige netop i playoff-runden i Europa League-kvalifikationen. Det er nu sket tre år i træk, og senest skete det mod svenske Malmö FF, hvor hjemme på MCH Arena tabte med 0-2, så det samlede resultat blev 4-2 til svenskerne.

Efter opgøret var det en ærgerlig Jakob Poulsen, der udtalte sig til TV3+.

- Vi er rigtig, rigtig skuffede. Det er virkelig en af de kampe, som suger glæden ved fodbold ud af en. Det er lidt svært at beskrive, men jeg synes egentlig, at vi spiller fornuftigt og har de største chancer og flest muligheder. Men man må også bare sige, at de var skarpere, og det er selvfølgelig det, som det handler om i fodbold, siger han og fortsætter.

- Jeg synes, at vi kommer frem til de muligheder, som vi skal efterfølgende (efter 0-1-målet red.). Men som jeg sagde før, så er de bare skarpere end os. Jeg kan tælle i hvert fald fem store muligheder til os. De har, ja, jeg ved ikke om det kan kaldes store chancer, de mål de scorer. Så det er noget rigtigt pis for at sige det lige ud, lyder det fra FCM-anføreren.

Undervejs i kampen ramte han selv indersiden af stolpen ved stillingen 0-1. Det fik han også lov til at kommentere på.

- Da jeg ramte den, troede jeg, at den ville gå ind. Jeg ved ikke om den er på vej ind, men jeg tror først, Johan (Dahlin red.) rammer den efter, den har ramt stolpen. Det skulle bare ikke blive os i dag, slutter midtbanespilleren. 

FC Midtjylland er dermed ikke med i bowlen, når der trækkes lod til Europa League-gruppespillet.