Video : Tipsbladet
Superliga

Bech og Zorniger: Tibbling bliver i Brøndby

Alexander Zorniger og Troels Bech slår efter torsdagens nederlag til Genk fast, at svenske Simon Tibbling bliver i klubben.

En af de hedeste transferhistorier i den seneste tid har været FC Midtjyllands interesse i Brøndbys svenske midtbanespiller Simon Tibbling.

Tibbling startede på bænken i aftenens Europa League-nederlag til Genk, men svenskeren kom på banen til anden halvlegs start.

Brøndby har torsdag præsenteret Besar Halimi som forstærkning på midtbanen, men ifølge sportsdirektør Troels Bech, skal det ikke ses som et tegn på, at Tibbling forlader klubben. Han kvitterede prompte med et nej, da han blev spurgt, om Tibbling bliver solgt i dette transfervindue.

- Vi har hentet Besar Halimi, fordi han var en del af det, der fungerede rigtig godt i sidste sæson. Vi har en benhård konkurrence på midtbanen. Men der skal ske mange, overraskende ting, før at Tibbling forlader klubben, sagde sportsdirektør Troels Bech til Eurosport efter kampen

Brøndbys tyske træner, Alexander Zorniger, slår ligeledes fast, at Simon Tibbling også er Brøndby-spiller, når transfervinduet lukker fredag ved midnat. Men svenskeren har været inde i en svær periode, siger tyskeren.

- Han er en af dem, der skal oppe sig. Han er en ung spiller, og han skal lære lytte og vende de her situationer og ikke bare lede efter en ny klub, når det går skidt, sagde Alexander Zorniger til Eurosport efter kampen.

Brøndby skal i aktion på søndag, formentligt med Simon Tibbling i truppen, når de tager imod netop FC Midtjylland på Brøndby Stadion.