Video : Tipsbladet
Europa League

Joronen efter straffedrama: Noget man som målmand drømmer om

At vinde en straffesparkskonkurrence er noget, man som målmand drømmer, fastslår Jesse Joronen.

Det endte med en straffesparkskonkurrence, da FC København og Atalanta torsdag aften kæmpede om en plads i Europa League-gruppespillet, og den vandt den danske klub.

Men selv om nerverne formentlig sad udenpå tøjet for mange seere, er en sejr i en straffesparkskonkurrence noget, man drømmer om som målmand. Det fortæller FC Københavns finske keeper, Jesse Joronen, til klubbens hjemmeside.

- Det her er amazing! En fantastisk følelse - og en sejr som i dag, er jo noget man som målmand drømmer om. Altså at komme i en straffesparkskonkurrence - og så vinde, fortæller han og tilføjer, at han glæder sig over holdets præstation:

- Men hele holdet leverede varen, vi kæmpede både offensivt og defensivt, vi blokerede, vi løb og vores stats bør vise, at alle knoklede for holdet. Så alt i alt spillede vi en rigtig god kamp mod et rigtig godt hold.

FC København vandt straffesparkskonkurrencen 4-3, efter at Alejandro Gomez og Andreas Cornelius brændte for de italienske gæster, mens Dame N’Doye var eneste FC København-spiller, som ikke nettede.

Du kan se højdepunkterne fra opgøret øverst i artiklen.