Skidt nyt for Rønnow: Tysk VM-målmand millimeter fra Frankfurt-skifte
Foto: Getty Images
Bundesliga

Skidt nyt for Rønnow: Tysk VM-målmand millimeter fra Frankfurt-skifte

Kevin Trapp er angiveligt på nippet til at vende tilbage til Eintracht Frankfurt, og det er ikke godt nyt for Frederik Rønnow.

Da Frederik Rønnow tidligere på sommeren skiftede til Eintracht Frankfurt, var det formentlig med en forventning om at blive førstevalg mellem stængerne, da Lukas Hradecky forlod klubben. Sådan er det dog ikke sikkert, at det kommer til at gå.

Det skyldes ikke dårlige præstationer fra den danske landsholdsmålmand, men derimod en mulig tilgang til den tyske klub.

Torsdag var Kevin Trapp ikke en del af træningen hos Paris Saint-Germain, hvor han har udsigt til at blive tredjevalg efter Gianluigi Buffon og Alphonse Areola, og grunden til fraværet skal tilsyneladende findes i et nært forestående skifte til Eintracht Frankfurt.

Det erfarer både ESPN og Sky Sports.

Samtidig har Eintracht Frankfurt ved et uheld afsløret, at den tyske målmand er på vej til klubben, da en video på Youtube viser Bundesliga-klubben byde Kevin Trapp velkommen tilbage. Videoen er efterfølgende blevet slettet igen.

Handlen er endnu ikke blevet offentliggjort, men det er ikke gode nyheder for Frederik Rønnow, hvis Kevin Trapp vender tilbage til den klub, han spillede for fra 2012 til 2015.

Den 28-årige målmand var udtaget til den tyske VM-trup, hvor han dog ikke kom i aktion.

Opdateret 10.00:

Paris Saint-Germains tyske træner, Thomas Tuchel, bekræfter, at Kevin Trapp forsøger at få et skifte til en anden klub i stand.