• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

PSG-træner bekræfter: Bernat og Choupo-Moting til lægetjek

PSG-træner bekræfter: Bernat og Choupo-Moting til lægetjek
Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain er tæt på at kunne præsentere Juan Bernat og Eric Maxim Choupo-Moting fra henholdsvis Bayern München og Stoke City. De er til lægetjek fredag morgen.

Af Victor Risager

Paris Saint-Germain har hentet Gianluigi Buffon fra Juventus og forsvarsspilleren Thilo Kehrer fra Schalke 04 denne sommer, men de er ikke færdige endnu.

De forventer at færdiggøre et par handler yderligere, inden transfervinduet klapper i fredag klokken 23.59.

Læs også: Skidt nyt for Rønnow: Tysk VM-målmand millimeter fra Frankfurt-skifte

Paris Saint-Germains cheftræner, Thomas Tuchel, bekræftede således på et pressemøde fredag formiddag, at den spanske venstreback Juan Bernat og offensivspilleren Eric Maxim Choupo-Moting fra Cameroun er til lægetjek i den franske storklub.

- Det er 31. august. Det er meget sent, måske for sent. Jeg vil ikke lyve. Vi forsøger at få begge spillere til at skrive under - de gennemgår deres lægetjek nu. Jeg ved ikke, om der kommer flere, fortæller han ifølge ESPN’s Jonathan Johnson.

25-årige Bernat har de forgangne fire sæsoner spillet for Bayern München og har tidligere optrådt for Valencia. Choupo-Moting spillede for Stoke City i den forgangne sæson, men den 29-årige offensivspiller har en fortid i Bundesligaen, hvor han blandt andet har spillet under Tuchel hos Mainz.

Paris Saint-Germain forventes også at sige farvel til et par spillere, hvor målmanden Kevin Trapp blandt andet meldes tæt på Eintracht Frankfurt

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.