• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Vendsyssel bekræfter: Sælger reservemålmand til FC København

Frederik Ibsen vender efter ét år i Vendsyssel FF tilbage til FC København. Han nåede at spille tre kampe for oprykkerne.

Af Anders Dehn

I Vendsyssel FF har Frederik Ibsen været reserve for Nicolai Flø, og nu skifter han væk. Det er dog ikke et sted hen, hvor han har udsigt til mere spilletid. Snarere tværtimod.

For den 21-årige målmand er blevet solgt til FC København. Det var selvsamme klub, han kom fra, da han i sommeren 2017 sluttede sig til Vendsyssel, men nu bliver han altså købt fri et år før kontraktudløb.

Læs også: Avis: FC København tæt på at hente dansk keeper tilbage

Det bekræfter Vendsyssel FF i en pressemeddelelse.

- Vi har fået en henvendelse fra FC København, der har ønsket at hente Frederik Ibsen tilbage. Vi har imødekommet det ønske og har lavet en transfer på Frederik Ibsen, siger sportsdirektør Mogens Krogh.

- Vi har været rigtig glade for at have Ibsen i vores trup og synes, han har udviklet sig godt i perioden, han har været hos os. Men han havde et ønske om at komme tilbage til FC København, og da vi lykkedes med at få forhandlet en aftale i stand, så var vi klar til at imødekomme hans ønske. Vi takker ham mange gange for hans indsats og ønsker ham held og lykke i FC København.

Her kan Ibsen se frem til konkurrence med Jesse Joronen og Stephan Andersen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus