• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

SønderjyskE åben for afsked med tre spillere

SønderjyskE åben for afsked med tre spillere
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

William Tchuameni, Ramon Rodrigues og Silas Songani kan forlade SønderjyskE i løbet af fredagen.

Af Ole Hoffskov

SønderjyskE-truppen kan få en tur med støvsugeren i løbet af denne sidste dag i transfervinduet.

Med knap 12 timer til deadline er der stadig ting at tage fat på i Haderslev, og sportschef Hans Jørgen Haysen forventer, at der sker ting og sager inden vinduet smækker i for denne gang.

Det er først og fremmest på afgangssiden.

- Vi arbejder på at se, om vi kan finde andre græsgange til et par spillere, og så må vi se, om der også kan ske noget den anden vej. Det vil i så fald være ren flødeskum, og med det mener jeg, at det vil være flødskummet på en i forvejen lækker lagkage, for jeg er meget tilfreds med den nuværende trup, siger Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

Torsdag fastslog sportschefen over for JydskeVestkysten, at det er 50/50, om der kommer en ny spiller til Haderslev i løbet af fredagen.

- Jeg vil give det samme prognose nu. Vi har et par bud ude, men der er også andre klubber inde i billedet. Der er altid tre parter, der skal være tilfredse, og det lykkes selvsagt ikke hver gang, siger Haysen.

SønderjyskE-bossen har tidligere fastslået, at William Tchuameni og Silas Songani med fordel kan udlejes eller afskibes permanent, og det er også et tema denne fredag. I samme kategori befinder Ramon Rodrigues sig. Højre backen har ikke spillet et eneste minut denne sæson.

- Ramon spillede rigtig meget i sidste sæson, og det en spiller, vi er rigtig glade for, men omvendt har Stefan Gartenmann sat sig på positionen lige nu, og vi har også en Jeppe Simonsen, der kan spille højre back, så hvis der kommer et bud på Ramon i dag, vil vi helt sikkert være interesseret i at finde en god løsning, siger sportschefen.

Kan I godt klare at sige farvel til tre spillere uden selv at handle?

- Ja, det synes jeg godt, vi kan. Der er tale om spillere, der ikke har fået så meget spilletid, slutter Hans Jørgen Haysen.

SønderjyskE har hentet Joao Pereira, Mart Lieder, Johan Absalonsen og Alexander Bah denne sommer. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus