Frankfurt-sportsdirektør forklarer Trapp-handel med skade til Rønnow
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Bundesliga

Frankfurt-sportsdirektør forklarer Trapp-handel med skade til Rønnow

Eintracht Frankfurts sportsdirektør giver en forklaring på, hvorfor klubben har hentet Kevin Trapp, selvom Frederik Rønnow også er i klubben.

Eintracht Frankfurt har tilknyttet den tyske VM-målmand, Kevin Trapp på en etårig lejeaftale, og grunden dertil skal findes i uvished om Frederik Rønnow.

Den danske landsholdsmålmand døjer i øjeblikket med knæproblemer, og det fik den tyske klub til at handle på transfermarkedet.

- Frederik Rønnows nuværende knæproblemet har fået os til at tænke. Desværre har vores førstemålmand fået en knæskade under forberedelserne, og den er ikke helet, og det generer ham stadig. Vi tror på hans kvaliteter og er overbeviste om, at han vokser ind i rollen som førstevalg.

- Men nu har han givet os chancen for at skrive under med Kevin, der ikke kun er en målmand, der er klar til at spille. Han kan også identificeres som leder, og det viser vores værdi som klub, at han som aktuel landsholdsspiller vælger os, fortæller Eintracht Frankfurts sportsdirektør, Bruno Hübner, til klubbens hjemmeside.

Frederik Rønnow har spillet sæsonens første kamp for den tyske klub, men nu kan danskeren muligvis se frem til en pause, hvor han kan pleje sine knæproblemer, mens 28-årige Kevin Trapp får chancen mellem stængerne.