• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Frankfurt-sportsdirektør forklarer Trapp-handel med skade til Rønnow

Frankfurt-sportsdirektør forklarer Trapp-handel med skade til Rønnow
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Eintracht Frankfurts sportsdirektør giver en forklaring på, hvorfor klubben har hentet Kevin Trapp, selvom Frederik Rønnow også er i klubben.

Af Morten Jørgensen

Eintracht Frankfurt har tilknyttet den tyske VM-målmand, Kevin Trapp på en etårig lejeaftale, og grunden dertil skal findes i uvished om Frederik Rønnow.

Den danske landsholdsmålmand døjer i øjeblikket med knæproblemer, og det fik den tyske klub til at handle på transfermarkedet.

- Frederik Rønnows nuværende knæproblemet har fået os til at tænke. Desværre har vores førstemålmand fået en knæskade under forberedelserne, og den er ikke helet, og det generer ham stadig. Vi tror på hans kvaliteter og er overbeviste om, at han vokser ind i rollen som førstevalg.

- Men nu har han givet os chancen for at skrive under med Kevin, der ikke kun er en målmand, der er klar til at spille. Han kan også identificeres som leder, og det viser vores værdi som klub, at han som aktuel landsholdsspiller vælger os, fortæller Eintracht Frankfurts sportsdirektør, Bruno Hübner, til klubbens hjemmeside.

Frederik Rønnow har spillet sæsonens første kamp for den tyske klub, men nu kan danskeren muligvis se frem til en pause, hvor han kan pleje sine knæproblemer, mens 28-årige Kevin Trapp får chancen mellem stængerne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.