• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: AaB udlejer midtbanespiller

Officielt: AaB udlejer midtbanespiller
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AaB bekræfter nu, at Robert Kakeeto udlejes til Jammerbugt FC.

Af Ole Hoffskov

Tidligere fredag kunne tipsbladet.dk fortælle, at AaB udlejer midtbanespilleren Robert Kakeeto til Jammerbugt FC fra 2. division, og nu er transferen blevet bekræftet. Den 23-årige midtbanespiller skal tilbringe resten af 2018.

AaB og Jammerbugt FC har traditionelt et godt samarbejde, og nu sender Superliga-klubben altså Robert Kakeeto på græs i naboklubben.

- Robert er i øjeblikket blevet en smule klemt af den store konkurrence, vi har om pladserne på den centrale midtbane, og derfor har vi vurderet, at et lejeophold – i første omgang den næste halvsæson – vil være godt for hans fortsatte udvikling. I den forbindelse er vi glade for at have fundet en løsning med en god klub som Jammerbugt FC, og det er naturligvis vores forhåbning, at aftalen bliver optimal for alle parter, siger sportsdirektør Allan Gaarde til AaB's hjemmeside.

Robert Kakeeto ser frem til at tørne ud for Jammerbugt FC.

- Jeg er glad for muligheden for at komme til Jammerbugt FC, hvor jeg forhåbentlig kan få tilkæmpet mig mere spilletid, så jeg med mere kamptræning og erfaring kan gøre et godt indtryk og være med til at skaffe gode resultater til klubben. Samtidig skal opholdet gerne styrke mig, så jeg kan komme tilbage til AaB i en endnu bedre udgave, lyder det fra midtbanespilleren.

Robert Kakeeto har spillet 13 Superliga-kampe for AaB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus