• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Frederik Sørensen bliver i FC Köln

Frederik Sørensen bliver i FC Köln
Foto: Getty Images

Frederik Sørensen ser ud til at blive i FC Köln, hvor han fredag deltog i træningen.

Af Victor Risager

Efter at FC Köln i den forgangne sæson rykkede ud af Bundesligaen, har danske Frederik Sørensen været rygtet på vej væk fra den tyske klub.

FC Köln ansatte således Markus Anfang som cheftræner efter nedrykningen, og ifølge Bild ville Sørensen ikke være hans førstevalg på højrebacken. Det satte gang i flere rygter, der blandt andet sendte den 25-årige forsvarsspiller tilbage til Serie A.

Læs også: Medie: Frederik Sørensen kan forlade FC Köln

Men det kommer ikke til at ske.

Danskeren deltog i efter sigende fredagens træning, og der kommer angiveligt ikke flere handler, inden det tyske transfervindue lukker fredag klokken 18.00. Det skriver fanmediet geissblog.koeln.

Frederik Sørensen, der har spillet ungdomsfodbold i Lyngby Boldklub, skiftede til FC Köln i 2015 og har tre år tilbage af sin kontrakt. Han har tidligere spillet for Juventus, Bologna og Hellas Verona i Serie A. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.