Video : Tipsbladet
Europa League

Ståle om FCK-lodtrækning: Alle kan tage point fra alle

Ståle Solbakken sætter et par ord på FC Københavns lodtrækning til Europa League-gruppespillet.

FC Zenit Skt. Petersborg, Bordeaux og Slavia Prag. 

De tre ovenstående klubber er modstanderne for FC København i Europa Leagues Gruppe C. Det står klart fredag, efter at der blev trukket lod til gruppespillet i Europas næstfineste klubturnering.

Det ligner en hård opgave for FC København, der torsdag aften sendte Serie A-klubben Atalanta ud efter straffesparkskonkurrence, og FCK-manager Ståle Solbakken vurderer da også, at det bliver meget tæt:

- Jeg synes, det er en okay lodtrækning, og for fansene er to af rejserne ikke så langt væk, og det er nogen attraktive byer. Umiddelbart tror jeg, det er en gruppe, hvor alle kan tage point fra alle, og derfor kan spændingen også godt leve helt frem til sidste runde. Og så tænker alle holdene nok, at vi først og fremmest må tage point på hjemmebane og så se, om vi kan snige os til nogen på udebane.

- Zenit er et stærkt hold, det så vi selv da vi mødte dem i januar, Bordeaux har lige slået Monaco og ser gode ud, og Slavia Prag tænker nok, at FCK skal de i hvert fald slå, ligesom vi tænker, at vi bør slå dem - men sådan er det jo, siger Solbakken til FC Københavns hjemmeside.

Kamptidspunkterne er endnu ikke fastlagt, men første kampdag bliver den 20. september.