• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby forlænger med angriber og udlejer ham

Brøndby IF har forlænget aftalen med Andreas Bruus - samtidig har klubben udlejet ham til FC Roskilde.

Af Kenneth Jensen

Brøndby IF har tidligere på sidstedagen i transfervinduet forstærket sig med angriber Uffe Bech, og tilgangen af den tidligere danske landsholdsspiller betyder, at Brøndby IF nu sender en af de unge spillere ud på en lejeaftale.

Den 19-årige angriber Andreas Bruus er blevet udlejet til FC Roskilde, hvor han får chancen for at få hår på brystet via en masse førsteholdsfodbold. Noget, der i denne omgang så svært ud i Brøndby.

Angriberen har samtidig forlænget sin aftale med BIF, så det sender et signal om, at der fortsat er tro på den unge mand.

- Vi har troen på, at Andreas Bruus kan udvikle sig til den angriber, vi har set potentialet til i de sidste mange sæsoner, men for at tage det skridt i sin udvikling, er spilletid alfa omega.

- Den er der lidt længere til på de forreste pladser i vores Superliga-trup pt., og derfor er vi blevet enige om, at Bruus udlejes til FC Roskilde for resten af den igangværende sæson. Det betyder forhåbentlig en masse spilletid i den næstbedste række, så hans udvikling tager endnu mere fart, siger sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Bruus, der har underskrevet en ny aftale med Brøndby, der løber frem til sommeren 2021, siger.

- Mit mål er at score så mange gange som muligt for Brøndby IF. Jeg har nogle rigtig dygtige holdkammerater, der står foran mig i hierarkiet lige nu, så det giver god mening for mig, at få en masse minutter i benene i FC Roskilde.

Bruus har indtil videre fået fire Superliga-kampe for Brøndby - alle i sidste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus