Officielt: AGF henter ukrainsk keeper
Foto: AGF
Superliga

Officielt: AGF henter ukrainsk keeper

AGF har præsenteret ny målmand. Roman Mysak skifter til århusianerne fra FC Karpaty.

AGF solgte for nyligt Aleksandar Jovanovic til spanske SD Huesca, og det sendte århusianerne på jagt efter en ny målmand. Ham har klubben nu landet.

AGF kan fredag præsentere ukrainske Roman Mysak som ny spiller i den røde målmandstrøje. Mysak kommer til AGF fra FC Karpaty og har underskrevet en kontrakt frem til årsskiftet.

- Med tilgangen af Óscar Whalley udviste vi rettidigt omhu, og vi er helt trygge ved, at han umiddelbart kan tage over efter Jovanović. Men på den korte bane manglede vi en målmand mere, og nu har vi så mulighed for at se en dygtig målmand mere an her i Aarhus i skikkelse af Roman. Hvis det udvikler sig, som alle parter håber, kan vi altid se på om hans aftale skal forlænges, men for nu passer det alle godt, at aftalen er forholdsvis kort. Og vi ser meget frem til at byde Roman velkommen på Fredensvang, hvor han bliver en fin tilføjelse til vores gruppe af talentfulde målmænd, siger sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen til klubbens hjemmeside.

Ukraineren er glad for muligheden, der bød sig i AGF.

- Da jeg hørte om AGF's interesse var jeg ikke i tvivl om, at det var en mulighed, jeg måtte gribe. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater, og jeg ser frem til at prøve mig af i et nyt land og i en ny liga. Så jeg er glad for at skiftet faldt på plads, og nu handler det bare om at arbejde hårdt, så jeg på bedste vis kan vise mig frem for mine nye holdkammerater, træneren og klubbens fans, siger Roman Mysak.

26-årige Roman Mysak står noteret for 105 kampe i den bedste ukrainske række.