Video : Tipsbladet
1. division

Lyngby og Kim Ojo ophæver samarbejdet

Den nigerianske angriber Kim Ojo er ikke længere Lyngby-spiller. Parterne har revet kontrakten over et år før udløb.

Kim Ojos stjerne i Lyngby Boldklub er falmet en del siden forsommeren 2017. Dengang kaldte cheftræner David Nielsen ham et dyr og forlængede kort efter aftalen til 2019 med den nigerianske angriber, men her lidt over et år senere er han færdig i klubben.

Lyngby skriver på sin hjemmeside, at klubben og spilleren er blevet enige om at ophæve samarbejdet. Ojo har endnu ikke fået spilletid i denne sæson, og så passer det Lyngby fint at slippe for hans løn.

- Kim har altid optrådt professionelt i sin tid i Lyngby Boldklub, og han har altid bidraget med et godt humør i hverdagen samt scoret nogle vigtige mål i Superligaen. Men som tingene står nu er der for lang udsigt til spilletid, og derfor giver det både sportslig og økonomisk mening at ophæve samarbejdet, siger sportsdirektør Birger Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Den 29-årige nigerianer nåede at spille 35 kampe og score seks mål for Lyngby. Hans kommende klub ligger ikke fast, men han nævner selv, at han vil tættere på sin familie.

- Jeg har virkelig nydt min tid i Lyngby, selvom jeg ikke har været glad over den manglende spilletid på det seneste. Klubben har været der for mig og behandlet mig godt, og jeg sætter pris på den støtte, jeg har fået fra ledelsen og det nye trænerteam, selvom jeg allerede havde besluttet mig for, at jeg ville videre og tættere på familien, lyder det fra Ojo.