• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Klubberne bekræfter: Esbjerg lejer kantspiller i Malaga

Klubberne bekræfter: Esbjerg lejer kantspiller i Malaga
Foto: Esbjerg fB

Adnane Tighadouini skal tørne ud for Esbjerg fB i den kommende sæson. Han bliver lejet ud fra den spanske klub Malaga.

Af Anders Dehn

Esbjerg fB forstærker offensiven kort før transferdeadline. Den marokkanske kantspiller Adnane Tighadouini skifter til Superliga-oprykkerne på en lejeaftale for resten af sæsonen med en købsoption. Det bekræfter både Malaga og Esbjerg i pressemeddelelser.

Den 25-årige Tighadouini har været på kontrakt i Malaga siden 2015, men han har været udlejet til tre klubber i mellemtiden, senest FC Twente. I Esbjerg bliver han genforenet med cheftræner John Lammers, som var assistenttræner, da Tighadouini var i Vitesse for år tilbage.

Læs også: Avis: Esbjerg forhandler med Malaga-kantspiller

- Han er en kreativ kantspiller og samtidig også en målscorer, der kan afgøre kampene. Han kan både tilføje vores holdet noget, men også Superligaen. Han er den type spiller, der får folk på stadion, siger Lammers.

Adnane Tighadouini gennemgik tidligere på dagen lægetjekket i Esbjerg, og han er klar til allerede at få debut på søndag, når vestjyderne får besøg af FC København. Også chefscout Jimmi Nagel giver kantspilleren rosende ord med på vejen.

- Det er en spiller, jeg kender og har fulgt i mange år igennem vores scouting, mens John Lammers kender ham fra deres fælles fortid i Vitesse. Han har spillet masser af kampe på højeste niveau i både Spanien og Holland og har sine bedste år af sin fodboldkarriere foran sig, siger han.

Esbjerg har været på jagt efter mindst én kantspiller, siden Anders Dreyer gik til Brighton i begyndelsen af august.

Superliga

Mere Superliga

Fokus