Juventus vil hente Pogba tilbage til januar
Foto: Getty Images
Serie A

Juventus vil hente Pogba tilbage til januar

Den franske verdensmester kan sagtens blive en spiller, der igen kommer i centrum for rygter igen til januar.

Transfervinduet er kun lige blevet lukket helt i for de fleste europæiske lande. Længe har det været helt slut i England, hvor Manchester Uniteds Paul Pogba har lignet en spiller, der sagtens kunne være på vej ud.

Her har det særligt været Real Madrid og Barcelona, der har set ud til at være det bedste bud, men den franske midtbanespillers tidligere klub, Juventus, vil også være med. Et skifte skulle allerede kunne blive til noget til januars vindue.

Det melder lørdagens udgave af den italienske sportsavis Tuttosport.

Avisen fortæller, at Pogba især skulle være tiltrukket af idéen om, at han kan komme til at spille sammen med Cristiano Ronaldo og blive en del af det nye projekt i klubben, som hænger sammen med portugiseren. Derudover skulle uenigheder med José Mourinho også spille ind.

Pogba vil med de nye UEFA-regler, der fortæller, at han ikke vil være spærret, hvis han skifter klub til januar. Samtidig kommer Pogba til at møde netop Juventus i gruppespillet i Champions League.

Hvis det skulle blive til et skifte til Juventus, så er det tredje gang i træk, at det netop bliver mellem Manchester United og Juventus, at Pogba skifter. Senest var det i 2016, hvor han blev solgt for mere end 760 millioner kroner, som dengang var verdensrekord.