• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Viborg fik sat Lyngby på plads: Sendt hjem med et nederlag på 5-0

Viborg fik sat Lyngby på plads: Sendt hjem med et nederlag på 5-0
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Viborg kørte hårdt på, da de slog Lyngby med 5-0 lørdag eftermiddag.

Af Oliver Okstrøm

Superliga-nedrykkerne fra Lyngby er kommet meget blandet fra start i 1. division i denne sæson, og lørdag fik de et voldsomt gok i nøden, da de stod overfor oprykningsaspiranterne fra Viborg.

Her blev det til en knusende 5-0-sejr til Viborg, hvor det særligt i anden halvleg blev voldsomt med fire Viborg-scoringer. I første halvleg lykkedes det derfor selvsagt at få scoret en enkelt gang for Viborg, da Mikkel Knudsen, i de sidste minutter inden pausen, headede bolden ind via overliggerne til 1-0.

I anden halvleg blev et hjørnespark til mål, da Jacob Dehn fik bolden i kassen på bagerste stolpe. Lidt efter var det igen Knudsen, der var manden med målet, da han omsatte et indlæg fra Christian Sivebæk til scoring.

Mens Lyngby havde svært ved at komme tilbage, så fortsatte Viborg ufortrødent, og endnu et hjørnespark blev til mål, da Emil Scheel gjorde det til 4-0 efter 80 minutters spil, som slukkede alt håb om mere spænding. Begge mål efter hjørnespark blev desuden foretaget af Jung-Bin Park. 

Det afholdte dog ikke Viborg fra at score mere, da Albers sluttede af med at score til 5-0 efter en friløber.

Resultatet betyder, at Viborg nu er på andenpladsen i 1. division med tre point op til HB Køge på førstepladsen. Lyngby er derimod på ottendepladsen med tre point op til nærmeste playoff-plads.

Superliga

Mere Superliga

Fokus