PSG fik sved på panden mod Nimes: Smed 2-0-føring
Ligue 1

Det lignede en sikker sejr for PSG, men der skulle alligevel en ekstra arbejdsindsats til for at hive sejren hjem, da de mødte Nimes.

Paris Saint Germain har i de seneste sæsoner sat sig på toppen af fransk fodbold, og det ser ikke ud til at de har tænkt sig at flytte sig. Efter fire runder af den franske liga er holdet på 12 point, og de sidste tre af slagsen kom efter en sejr på udebane over Nimes.

Det blev dog en sejr, hvor PSG'erne endte med at få sved på banen. Det så ellers ud til, at det ville blive en simpel opgave for dem, da Neymar og Angel Di Maria havde gjort det til 2-0 for de franske mestre efter 40 minutters spil.

Særligt var Di Marias scoring iøjenfaldende, da der var tale om et hjørnespark, hvor argentineren skruede bolden over målstregen.

Nimes havde dog ikke tænkt sig at give op, og efter 63 minutters spil sparkede Bobichon bolden i netmaskerne bag Areola, der havde fået chancen mellem stængerne, mens Buffon tog plads på bænken.

Efter 71 minutter tog dommeren VAR i brug, hvorefter han dømte straffespark til Nimes, hvor Savanier fik bolden i mål til 2-2. Der skulle dog kun gå seks minutter, så var den franske verdensmester Kylian Mbappe på pletten, da Kimpembe sendte en lang bold frem.

Så var PSG igen foran, og i overtiden gjorde Edinson Cavani det til 4-2 for PSG. Kort efter blev Mbappe smidt ud, hvilket også var tilfældet for Savanier.

Næste opgave for PSG er mod St Etienne efter landsholdspausen.