Video : Tipsbladet
Superliga

Jakob Michelsen: Vi mangler skarphed

OB-træner Jakob Michelsen efterlyser skarphed efter søndagens nullert mod FC Nordsjælland. Han er dog tilfreds med defensiven.

OB var tættest på sejren i søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Ind ville bolden dog ikke, så de to mandskaber måtte tage til takke med 0-0.

Efter kampen efterlyser Jakob Michelsen skarphed hos sine spillere, men han understreger samtidig, at han er tilfreds med den solide defensiv, OB har fået opbygget.

- Vi mangler skarphed oppe foran. Vi kan ikke forvente at kreere flere chancer, end vi gør i dag. Når det er sagt, så får vi point for tredje kamp i træk, og vi forsvarer os flot mod sidste sæsons bronzevindere, sagde Jakob Michelsen til TV3 Max efter kampen.

En af de spillere, der mangler skarphed i øjeblikket, er angriber Anders K. Jacobsen. AK47, som han bliver kaldt, har ikke scoret siden den 22. juli, og han har spillet næsten 8 timers fodbold uden at score. Og det kan mærkes.

- Det er indiskutabelt, at jeg mangler kvalitet i aflslutningerne lige nu. Så det er en tung situation. Men jeg arbejder videre, så det skal nok komme, siger Anders K. Jacobsen til TV3 MAX efter kampen.

OBs næste opgave i Superligaen er om 12 dage, når de skal på besøg hos Esbjerg.