• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Bedst og værst: Underholdende affære i Lucas A.-comeback

Tipsbladet.dk har zoomet ind på det underholdende opgør mellem Randers FC og AaB.

Af Sylvester Guldberg Røn

Randers FC– AaB: 2-2 (2-1)
0-1 Rasmus Thellufsen (11’)
1-1 Andre Rømer (17’)
2-1 Saba Lobjanidze (19’)
2-2 Oliver Abildgaard (68’)

Kampens bedste

Randers FC:
Mads Aaquist fik en rigtig fin debut i Randers-trøjen, hvor det bestemt ikke var til at se, at han ikke har fået alverden med spilletid i FC Nordsjælland. Han lykkedes med fine driblinger, og var generelt farlig på den sidste tredjedel. Han blev skiftet ud til sidst, men blev stadig kåret til kampens spiller af Randers' fans. Han bliver interessant at følge.

AaB:
Kasper Kusk var i godt spilhumør i dag, og det var som om, at han voksede ligeså snart hans legekammerat Lucas Andersen kom på banen. Kasper Kusk var også involveret i 2-2 målet. AaB sendte blot 17-årige Mathias Ross på banen i stedet for skadede Blåbjerg, og den unge knægt leverede en imponerende præstation taget alder og erfaring i betragtning. Stoppede flere gode Randers-muligheder.

Kampens værste
AaB vælter sig ikke i spilleklare forsvarsspillere, og i dag var de uden profilen Jores Okore. Frederik Børsting spillede back, mens Blåbjerg var rykket ind i midterforsvaret. Netop Jakob Blåbjerg måtte dog gå ud med en hovedskade i første halvleg. Endnu en forsvarsspiller ude for AaB, og man må håbe, at det ikke er alvorligt med Blåbjerg. Måske AaB skulle have købt ind til forsvaret i det netop lukkede transfervindue.

Kampens detalje
Lucas Andersen fik i dagens kamp sine første minutter i AaB-trøjen efter sin hjemkomst fra hollandsk og schweizisk fodbold. De medrejsende AaB-tilhængere havde i den anledning lavet et banner, hvorpå der stod ”Rigtige Aalborg-drenge vender altid hjem”. En fin og sjov gestus, og han gik da også lige ind og kombinerede med en anden hjemvendt Aalborg-dreng, Kasper Kusk.

Superliga

Mere Superliga

Fokus