• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Troels Bech om exit i Brøndby: Det rigtige at stoppe

Troels Bech stopper i Brøndby men forlader jobbet som stolt og taknemmelig.

Af Torsten Kjems Hansen

Brøndby IF har netop meddelt, at sportsdirektør Troels Bech stopper i sit virke med udgangen af 2018. 

En beslutning, der kommer efter eget ønske fra Troels Bech, der har haft jobbet i de seneste tre år.

Læs også: Troels Bech har sagt op: Stopper ved årsskiftet i Brøndby

- Brøndby IF er i en kommerciel og finansiel stærkere position, end klubben har været de seneste 10 år. Det har givet mig mulighed for at reflektere over, hvad fremtiden skal bringe for mig, og her har jeg nu besluttet, at det rigtige er at stoppe ved årets udgang.

- Hvad jeg har lært og opnået sammen med mine fantastiske kollegaer i, hvad jeg anser som Nordens største fodboldklub, mere end tre år er noget, som jeg er meget taknemlig og stolt over. Vi har på de fleste sportslige parametre nået de mål, som vi satte os for i Strategi 6.4, hvilket vel og mærket er et eller to år før tiden, siger Troels Bech.

Uden at afsløre, hvad fremtiden skal bringe, lader det til, at Troels Bech har andre planer end at beskæftige sig med fodbold.

- Hvis jeg ser på den proces, som jeg har været en del af i Brøndby IF - samt tager den ballast og erfaring jeg har skabt mig omkring at skabe sammenhængskraft i betragtning - så ønsker jeg at bruge disse kompetencer meget mere i en bredere kontekst og på en større platform end fodbold.

- Jeg takker nuværende og tidligere spillere, som jeg har været i berøring med, og selvfølgelig alle kollegaer samt bestyrelse i Brøndby IF for et godt og stærkt samarbejde på denne rejse, siger Troels Bech, der stiller sig til rådighed ved et pressemøde klokken 12.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus