Messi: Juventus er klare favoritter til Champions League-titlen
Foto: Getty Images
Champions League

Messi: Juventus er klare favoritter til Champions League-titlen

Lionel Messi peger på Juventus som det bedste hold i Champions League i den nye sæson efter deres tilgang af Cristiano Ronaldo.

Rivaliseringen mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har været tydelig alle de år, hvor begge spillere har været en del af La Liga. Den tid er nu ovre, da Juventus har hentet Ronaldo til klubben.

I den forbindelse lægger Lionel Messi sig nu fladt ned og peger på den italienske mesterklub som favorit til Champions League. Det siger han i et interview med Catalunya Radio.

- Juventus er blevet klare favoritter til at vinde Champions League nu, hvor de har Cristiano Ronaldo. Jeg var overrasket over hans beslutning, da jeg ikke havde regnet med, at han ville forlade Madrid eller skifte til Juventus, siger Barcelona-stjernen. 

Samtidig slår Messi fast, at det også har betydning for Real Madrid, at de nu ikke længere har Ronaldo til rådighed.

- Real Madrid er blevet mindre stærke uden Ronaldo på holdet, fordi han tydeligt var en af verdens bedste spillere, lyder det fra Lionel Messi.

Selv er Barcelona og Messi kommet i gruppe med Tottenham, Inter og PSV Eindhoven. I sidste sæson blev den catalanske storklub slået ud i kvartfinalen mod Roma.