Tirsdagens rygtebørs (opdat.): Griezmann skal erstatte Ronaldo
Foto: Getty Images
Rygter

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): Griezmann skal erstatte Ronaldo

Vi har opdateret dagens rygtebørs her på tipsbladet.dk.

Frenkie De Jong fra Ajax til FC Barcelona
Note:
FC Barcelona fik ikke fingrene i den 21-årige midtbanespiller denne sommer, men spanierne vil sikre ham hurtigst muligt, da de frygter, at prisen vil stige. Manchester City, Paris Saint-Germain og Tottenham er angiveligt også interesserede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Marcelo fra Real Madrid til Juventus
Note:
Den brasilianske venstreback skulle efter sigende være interesseret at slutte sig til Cristiano Ronaldo i Juventus. Marcelos forhold til Julen Lopetegui skulle ikke være det bedste. Juventus er også villige til at sende Alex Sandro den anden vej. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Antoine Griezmann fra Atletico Madrid til Real Madrid
Note:
Antoine Griezmann bliver endnu engang sat i forbindelse med et skifte væk fra Atletico Madrid. Denne gang skulle det være rivalerne Real Madrid, som vil betale knap halvanden milliard for franskmanden, der skal erstatte Cristiano Ronaldo.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

John Terry til Sporting Lissabon
Note:
Den tidligere Chelsea-stjerne er blevet rygtet på vej til Aston Villa, men han efter sigende på vej til Sporting i Portugal. Hvis Pedro Madeira Rodrigues bliver valgt som klubbens præsident, kommer englænderen til klubben, fortæller Rodrigues selv. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: O Jogo

John Terry til Aston Villa
Note:
Championship-klubben ønsker at hente den 37-årige midterforsvarer tilbage. John Terry tørnede ud for klubben i sidste sæson, men i øjeblikket står han uden kontrakt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Paul Pogba fra Manchester United til Juventus
Note:
Den franske midtbanespiller har oplyst Manchester United, at han ønsker at vende tilbage til Juventus i løbet af januar, når transfervinduet åbner igen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Express

Jovane Cabral fra Sporting CP til Barcelona
Note:
Barcelona holder øje med den 20-årige Jovane Cabaral, som er startet sæsonen som lyn og torden i den portugisiske liga. Sporting CP er dog ikke interesseret i at sælge angriberen, og den portugisiske storklub arbejder i stedet på at sikre landsholdsspilleren fra Cape Verde en ny kontrakt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: O Jogo

Ander Herrera forlader Manchester United
Note:
Manchester United tøver med at tilbyde Ander Herrera en ny kontrakt, og spanieren overvejer nu at forlade den engelske storklub, og han er klar til at lytte til henvendelser fra andre klubber.
Sandsynlighed:
Under middel
Kilde: Metro