• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil SpilXperten.com

Dagens Double: Danske kvinder i vital kvalkamp

Dagens Double: Danske kvinder i vital kvalkamp
Foto: Getty Images

Nadia Nadim scorede en frelsende scoring for Danmark i torsdags, og dermed har kvindelandsholdet skæbnen i egne hænder, når man i dag møder Sverige i gruppefinalen.

Af SpilXperten.com

Spilstop 17:00
Danmark (k) – Sverige (k): 1-tallet (draw no bet)
Odds 1,61 ved Betfair

Spilstop 17:15
Silkeborg KFUM – Kolding IF: 2-tallet
Odds 1,40 ved Betfair

Samlet odds: 2,25 ved Betfair

Det danske kvindelandshold lavede et vigtigt comeback fra 0-1 til 1-1 mod Kroatien senest, og dermed kan man nu – med en sejr – snuppe førstepladsen i Gruppe 4 foran Sverige. Det er en direkte billet til VM-slutrunden, der er på højkant.

Danskerne har endnu ikke tabt en reel kamp i VM-kvalifikationen. Når de så alligevel er bag Sverige, skyldes det skrivebordsnederlaget fra oktober (landsholdet meldte afbud, da spillere og DBU var i konflikt).

Sverige har været markant mere overbevisende hjemme end ude. De tabte deres seneste kamp på udebane (til Ukraine), og sidst de gæstede Viborg, tabte de faktisk med 2-0 til Danmark (september 2016).

Svenskerne mønstrer en solid defensiv, og de kan tillade sig at afvente danskerne her. Men med folk som Nadim og Harder i offensiven bør Danmark have nok til at sætte svenskerne under pres.

Vi tester 1-tallet (draw no bet).

I DBU-pokalturneringen skal Kolding på udebaneopgave mod Silkeborg KFUM. Silkeborg KFUM frister en tilværelse i Danmarksserien, og her ligger de pt. sidst i Pulje 3 med fire nederlag fra fem kampe (og 3-10 i målscore).

Kolding IF er kommet lidt ned på jorden efter den flotte sæsonstart, men de har endnu ikke tabt, og man skal være i stand til at dominere pokalkampen her. Selvom gæsterne formentlig roterer, bør klasseforskellen være for udtalt.

Vi prøver det rene 2-tal.

Leveret af SpilXperten.com.

Superliga

Mere Superliga

Fokus