• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicolai Dupont

United-profil var tæt på at miste benet

Foto: Getty Images

Luke Shaw var tæt på at indstille karrieren, efter han brækkede skinnebenet i en kamp mod PSV.

Af Nicolai Dupont

Det er tre år siden, det skete. Men det er først nu, at den 23-årige Manchester United-spiller Luke Shaw er ved at være tilbage i form efter ulykken mod PSV.

I løbet af en Champions League kamp i 2015 i Eindhoven blev den dengang 20-årige venstreback tacklet hårdt af PSV’s Hector Moreno. Faktisk så hårdt, at hans skinneben brækkede, og han måtte hastes til hospitalet.

Læs også: Shaw: Mourinho har givet mig ekstra selvtillid

Her tog lægerne en beslutning, der reddede Shaws karriere.

- De overvejede at flyve mig hjem til England, og hvis de havde gjort det, ville jeg have mistet mit ben på grund af blodpropper. Jeg har to ar ned langs siden af mit ben, hvor de har skåret det op og trukket en masse ting ud, fordi de var så ødelagt, siger Luke Shaw til Sky Sports.

Det var først seks måneder efter ulykken, at lægerne fortalte United-spilleren, at han kunne have mistet benet. På det tidspunkt havde han flere gange overvejet helt at stoppe karrieren.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke nogle gange overvejede det, men jeg havde gode venner og familie omkring mig, som hjalp mig igennem det.

Inderst inde har han dog altid vidst, at han ville kæmpe sig tilbage.

- Havde jeg vist, at der var fare for, at jeg ville miste mit ben allerede dengang, så ville jeg stadig ikke have stoppet karrieren. Jeg ville have prøvet at komme tilbage uanset hvad.

Luke Shaw er endelig helt tilbage igen efter skaden og er ovenikøbet blevet udtaget til den engelske landsholdstrup igen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.