Video : Tipsbladet
Landshold

Joachim Löw udelukker Özil-comeback

Den tyske landstræner kommer ikke til at udtage Mesut Özil igen, efter den 29-årige spiller trak sig tilbage på grund af unfair behandling fra forbundet.

Mesut Özil kommer aldrig tilbage i den tyske landsholdstrøje. Det forklarede landstræner Joachim Löw for nylig til den tyske avis Bild.

- I mine øjne har Mesut Özil klart erklæret, at han trækker sig tilbage fra landsholdet og har lukket døren. Et comeback er derfor ikke på tale overhovedet, siger Joachim Löw til Bild.

Mesut Özil trak sig i løbet af sommeren tilbage fra landsholdet, da han mente, at han var offer for racisme fra det tyske fodboldforbund. Det var et fotografi af fodboldspilleren sammen med den tyrkiske præsident Erdogan, der skabte røre hos fodboldforbundet, som derfor kritiserede spilleren offentligt.

Forud for Tysklands to kommende landskampe i denne uge blev landstræner Joachim Löw spurgt, om Özil kunne komme tilbage til landsholdet, hvilket landstræneren afvist.

Han indrømmede dog, at han har prøvet at få fat på Arsenalprofilen for at få en forklaring.

- Mesut har ikke ringet til mig på noget tidspunkt. Jeg har prøvet på at få fat på ham de sidste to uger via beskeder og opkald. Men Mesut har valgt sin sti. Det må jeg acceptere, sagde han.

Tyskland spiller torsdag aften i Nations League mod Frankrig. Uden Mesut Özil.