• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Marcelo afliver rygter: Jeg bliver i Real til det sidste

Marcelo afliver rygter: Jeg bliver i Real til det sidste
Foto: Getty Images

Real Madrids brasilianske venstre back, Marcelo, afviser, at han skulle være på vej til at følge Cristiano Ronaldo til Juventus. Han vil blive i den spanske kongeklub til det sidste.

Af Sylvester Guldberg Røn

Marcelo og Cristiano Ronaldo har terroriseret mange højre-sider siden Ronaldo kom til Real Madrid i 2009. Det er dog slut nu, da portugiseren er taget til italienske Juventus.

Det har fået rygterne til at florere, om Marcelo ville tage turen til det italienske, og dermed forlade Real Madrid, som han har vundet fire Champions League-titler med, tre i træk, siden han kom til klubben fra brasilienske Fluminense i 2007. Marcelo afviser dog, at han er på vej videre. 

- Jeg er lykkelig i klubben, og jeg har mange år tilbage af min kontrakt. Jeg spiller i verdens bedste fodboldklub, og jeg vil være her i mange år endnu, siger Marcelo til Real Madrid TV og tilføjer:

- Jeg er ligeså sulten som min landsmand Vinicius. Og han er altså 18 år gammel.

30-årige Marcelo har spillet 456 kampe for Real Madrid og vundet imponerende 20 titler.

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.