• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Frankfurt-boss insisterer: Vi tror stadig meget på Rønnow

Selv om Frankfurt har hentet den tyske landsholdsmålmand Kevin Trapp hjem, har klubledelsen fortsat stor tiltro til Frederik Rønnow. Det ligner dog i første omgang en sæson på bænken.

Af Anders Dehn

Han har gjort det to gange før, Frederik Rønnow: erstattet Lukas Hradecky med succes. Først som lejesvend i Esbjerg fB, som han var med til at spille videre fra Europa League-gruppespillet, og siden i Brøndby IF, hvor han blev landsholdsmålmand.

Knap så smidig har overgangen fra Hradecky til Rønnow dog været i Eintracht Frankfurt. Den danske målmand nåede at få tre kampe, inden klubledelsen vurderede, at hans knæ gjorde så meget vrøvl, at den måtte hente en anden målmand ind.

Læs også: Frankfurt-sportsdirektør forklarer Trapp-handel med skade til Rønnow

Det blev den tidligere Frankfurt-målmand Kevin Trapp, der var med Tyskland til VM i sommer. Det lignede en alvorlig mistillidserklæring til danskeren, men sportsdirektøren fastholder, at de stadig har stor tiltro til Rønnow i klubben. 

På spørgsmålet om, hvorvidt målmanden overhovedet har en fremtid i klubben, svarer Bruno Hübner ifølge Bild:

- Ja, vi tror rigtig meget på ham.

Den store tyske avis vurderer dog alligevel, at Frederik Rønnow går en sæson som bænkevarmer i møde. Efter sæsonen kan lykken måske vende, konkluderer Bild.

Det er ikke engang sådan, at 26-årige Rønnow kan gøre sig forhåbninger om at få nogle kampe i pokalturneringen, for den røg Frankfurt ud af allerede i første runde. SSV Ulm fra Regionalliga Südwest, den fjerdebedste række, vandt 2-1 over Bundesliga-mandskabet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus