• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Adnan Mohammad om skifte: Jeg ville i et fuldtidssetup

Adnan Mohammad om skifte: Jeg ville i et fuldtidssetup
Foto: Lyngby BK

Lyngbys nye kantspiller fortæller, at han går fra deltid til fuldtid med sit skifte fra FC Helsingør til Lyngby Boldklub.

Af Kenneth Jensen

I de sidste minutter af transfervinduet i fredags solgte FC Helsingør Adnan Mohammad til Lyngby Boldklub, men fordi det var så tæt på deadline, at de sidste papirer blev underskrevet og indsendt, måtte parterne vente helt til onsdag med at offentliggøre aftalen, da det skulle sikres, at deadline ikke var overskrevet.

Nu er Adnan Mohammad så tilbage i Lyngby Boldklub, hvor han fik en stor del af sin fodboldopvækst, og hvor han tog de første rigtige skridt mod at blive professionel fodboldspiller.

Læs også: Adnan Mohammad taler ud om personlig tragedie: Har hæmmet min fodbold

Med skiftet til Mark Strudals mandskab går den hurtige kantspiller også fra at være deltidsprofessionel til at være fuldtidsprofessionel, og dermed kan han i højere grad satse udelukkende på sin fodbold.

- Jeg ville gerne i et fuldtidssetup, hvor jeg kan træne mere og få en løn, jeg kan leve af. Det får jeg i Lyngby, mens jeg i FC Helsingør lå i bunden i forhold til løn. Derudover er Lyngby min klub, hvor jeg tidligere har spillet i seks år, så jeg ville også gerne tilbage. Jeg er meget glad, siger 22-årige Adnan Mohammad til Helsingør Dagblad.

Det er lidt mere end et år siden, at Adnan Mohammad fik kontrakt i FC Helsingør efter få måneder i norsk fodbold hos Arendal. Før det var han på kontrakt i FC Nordsjælland, som han skiftede til fra Lyngby Boldklub.

I Helsingør nåede Adnan Mohammad at spille 39 kampe - han har i Lyngby Boldklub fået en fireårig aftale.

Lyngby rykkede ligesom Helsingør ud af Superligaen for få måneder siden, og denne sæson skal bruges på at forsøge at komme tilbage i dansk fodbolds bedste række.

Superliga

Mere Superliga

Fokus