• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen
Sponsoreret artikel

Dagens Spilforslag: Norge får bugt med Cypern

Dagens Spilforslag: Norge får bugt med Cypern
Foto: Getty Images

Nations League og dermed jagten på en EM-billet bliver sat i gang torsdag aften - Dagens Spilforslag er med.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 20.45
Norge - Cypern
Norge vinder og begge hold scorer ikke
1,92 @NordicBet

Mens landsholds-farcen raser i Danmark har man i Norge et helt andet aktuelt tema: At det norske herrelandshold udeblev fra kvindelandsholdets afgørende kamp om at kvalificere sig til VM. Kvinderne klarede VM-billetten uden, at herrelandsholdet var på tribunerne, men selve udeblivelsen har fået kritikerne frem, og er aktuelt en sag i den norske presse. 

Og hvad har det så med dagens spilforslag at gøre? Jo, årsagen til, at herrelandsholdet blev væk skal findes i, at landstræneren - svenske Lars Lagerbäck - tager Nations League seriøst og ikke ville spilde tiden for sine spillere på at rejse frem  og tilbage for at se kvindernes kamp. Tiden skal bruges seriøst, da forberedelserne til Nations League har været ganske pressede siden weekendens ligakampe. 

Da Lagerbäck blev ansat som landstræner for halvandet år siden var det med ambitionen, at Norge skulle til at vinde fodboldkampe, og det er den garvede svensker godt i gang med. Norge har vundet de seneste fire landskampe i træk  - ganske vist kun testkampe - men alligevel. Australien, Albanien, Island og senest Panama er alle blevet nedlagt i 2018 - altså tre VM-deltagere. 

Der er kommet styr på organisationen, defensiven virker og offensiven har i de fire kampe nettet i alt ni gange. 

Nu gælder det Cypern, der har tabt seks af de seneste syv landskampe - den eneste ikke-tabte kamp var 0-0 mod Montenegro. En af årsagerne  til den triste stime af kampe er blandt andet den manglende evne til at score mål. Kun i to af de syv kampe er det lykkes at komme på tavlen for Cypern. Den seneste landskamp sluttede sågar med et 3-0-nederlag til verdensranglisten nummer 110 fra Jordan (Cypern) er aktuelt selv nummer 86 på listen. 

Alt i alt er der ikke noget at sige til, at Norge er favoritter til denne kamp, og til odds 1,92 skal spilles, hvor Norge vinder til nul, da prøves.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus