• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Slovakisk målscorer efter landskamp: Det er en hån mod os og UEFA

Selv om de kun vandt med 3-0 over det danske vikarlandshold, var der efterfølgende slovakisk utilfredshed med det hold, Danmark mødte op med.

Af Kenneth Jensen

På søndag mødes Slovakiet og Ukraine i Nations League, men forberedelserne til kampen i Ukraine var bestemt ikke den bedste for Slovakiet.

Nationen mødte onsdag aften Danmark og vandt med 3-0, men det danske landshold bestod af divisions- og serie-spillere, og dermed var der ikke meget at tage med for Slovakiet.

Flere af de slovakiske aktører har talt i diplomatiske vendinger om kampen, Danmark og de spillere, der var mødt op, men angriber Adam Nemec, der scorede til 1-0 onsdag aften, tager bladet fra munden og fortæller om sin utilfredshed.

Angriberen er mildest talt ikke glad for at have spildt en aften i selskab med et dansk vikarlandshold.

- Jeg er glad for at score og vinde. Det vigtigste er dog, at ingen blev skadet, sagde angriberen til sport.aktuality.sk efter kampen og forklarede:

- Kamperfaring kan ikke erstattes af træning, så det var nok bedre end træning, men det her bør slet ikke kunne ske på internationalt niveau.

- Det er ikke vores problem, og vi kan ikke gøre noget ved det. Sådan er det bare. Vi er bare sat til at spille. Men personligt synes jeg, det er en hån mod ikke bare os, men hele det europæiske fodboldforbund (UEFA). For mig er sådan noget helt utænkeligt, og det bør ikke kunne ske - slet ikke før en Nations League-kamp.

- Jeg så frem til at spille mod danskerne. De skulle have været en god modstander, som ville have matchet os. I stedet spiller vi sådan en kamp. Det er uacceptabelt, at det sker på sådan et niveau. 

Ligesom Slovakiet spiller Danmark søndag. Det danske landshold skal møde Wales i Aarhus i Nations League. Så er spørgsmålet bare, om det er med Eriksen, Kjær og Schmeichel på holdet, eller om det igen er Haagh, Johansen og Gaudin.

Superliga

Mere Superliga

Fokus