Dagens Double: Tyskland er ikke klar til VM-vindere
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Tyskland er ikke klar til VM-vindere

Nations League åbnes med et brag mellem Tyskland og Frankrig. Mens tyskerne storfloppede ved VM-slutrunden, gik franskmændene hele vejen til titlen. Kommer kampen for tidligt for Joachim Löws mannschaft?

Spilstop 19:30
AB - OB: 2-tallet
Odds 1,38 ved 888sport

Spilstop 20:45
Tyskland - Frankrig: Frankrig +0,5 (AH)
Odds 1,54 ved 888sport

Samlet odds: 2,13 ved 888sport

Var pokalkampen mellem AB og OB blevet afviklet for en måneds tid siden, havde det set mere realistisk ud for akademikerne. Fynboerne har fået vendt skuden i de seneste Superliga-runder, og Jakob Michelsen har udtaget en stærk trup, inklusive comeback-Kadrii, i bestræbelserne på at fastholde momentum. Grytebust er dog blandt de fraværende, da han er med landsholdet.

AB tog deres første sejr i fem kampe, da de senest slog B93 med 1-4. Akademikerne kan selvfølgelig spille uden pres i jagten på en pokaloverraskelse, men der skal være klasseforskel. Selvom OB faktisk har en vane med at ryge ud til lavere rangerede hold, sker det sjældent allerede i anden runde.
Vi går med 2-tallet.

Tyskerne vil glæde sig over, at de her får en chance for at rejse sig mod en af de helt store nationer. Oven på en meget skuffende VM-slutrunde har Tyskland brug for at blive kickstartet. Özil er fortid på landsholdet, og Khedira + Hector sidder ude.

Frankrig spiller for første gang, siden de triumferede med guldmedaljer ved VM i Rusland. Det franske landshold voksede, som turneringen skred frem, og kan de nærme sig niveauet fra knockoutkampene, får tyskerne det svært. Der kan blive debut til Areola i målet, eftersom Lloris og Mandanda begge sidder ude.

Tyskland viste så store defensive svaghedstegn ved slutrunden, at vi ikke kan give dem tilliden i et match-up med dygtige spillere som Griezmann, Pogba og Mbappe.
Frankrig +0,5 (AH) – hvor der er fuld gevinst ved X og 2-tal – testes. Sidst holdene mødtes, endte det 2-2 (træningskamp i november 2017).

Leveret af SpilXperten.com.