• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Vikar-landsholdet mod Wales? Flere 2. divisions-kampe er blevet aflyst

Divisionsforeningen har valgt at aflyse flere kampe i anden division denne weekend, og det betyder, at spillerne på vikar-landsholdet reelt er fri til at spille for Danmark.

Af Kenneth Jensen

Vanløses opgør mod Middelfart lørdag er blevet aflyst og skal spilles på et andet tidspunkt. Det samme gælder lørdagskampen mellem Tarup Paarup og Jammerbugt. Også søndagskampen mellem Avarta og HIK er udsat.

Det skriver Ritzau, og det fremgår også af DBU's hjemmeside.

Vanløse, Tarup Paarup og Avarta har alle spillere på det vikar-landshold, der onsdag tabte 0-3 ude mod Slovakiet i en testkamp. Og det er det samme landshold, der måske skal i aktion igen, når Danmark på søndag møder Wales i Nations League. En kamp, der spilles i Aarhus.

- Om det var den gode præstation, vores drenge ydede, skal vi lade være usagt, men ikke desto mindre er der tikket besked ind fra Divisinsforeningen om, at lørdagens kamp imod Middelfart er aflyst, og den rykkes til en endnu ikke fastsat dato, skriver Vanløse IF på sin Facebook-side.

Dermed kommer det ikke til at ramme divisionsklubberne, hvis det er det danske vikarlandshold, der skal i aktion igen på søndag. Forstået på den måde, at klubberne ikke er uden en stribe spillere, når de spiller ligakamp.

Konflikten mellem DBU og landsholdsspillerne er fortsat ikke løst, og det ikke på plads, om der kan laves en aftale, så de normale landsholdsspillere møder op og spiller søndag, eller om det igen skal være vikar-landsholdet, der skal spille på A-landsholdet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus