• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicolai Dupont

Pogba om transferrygte: Hvem ved hvad der sker

Foto: Getty Images

Manchester United-stjernen kan være på vej væk fra klubben allerede til januar.

Af Nicolai Dupont

Paul Pogba blev i sommerens transfervindue skudt i skoene, at han gerne ville forlade Manchester United. Det skete som bekendt ikke.

Men interessen fra især Barcelona er ikke fortaget endnu, selvom vicepræsident i den katalanske klub Jodri Mestre onsdag eftermiddag afviste at kommentere på rygterne. 

I forbindelse med torsdagens Nations League-opgør mellem Tyskland og Frankrig blev den 25-årige midtbanespiller spurgt, om han kunne se sig selv forlade Premier League-klubben næste år.

- Min fremtid er for øjeblikket i Manchester United. Jeg har stadig en kontrakt. Jeg spiller her i øjeblikket, men hvem ved, hvad der sker i løbet af de næste par måneder, siger Paul Pogba til Sky Germany.

Det er tidligere kommet frem, at den franske VM-vinder har et stramt forhold til sin manager José Mourinho, og også det fik han adresseret:

- Vi har udelukkende et træner-spiller-forhold, det er rigtigt. Men én ting, lover jeg dig: Jeg vil altid give mig 100 procent, uanset hvem træneren er. Jeg giver altid alt for United, mere kan jeg ikke sige.

Torsdag aften er det dog ikke Mourinho, der skal vejlede Pogba på banen, men den franske landstræner Didier Deschamps.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.