Slovakisk forbund: Aftaler kompensation med DBU senere
Foto: Getty Images
Landshold

Slovakisk forbund: Aftaler kompensation med DBU senere

DBU må kompensere for de manglende billetindtægter hos Slovakiets fodboldforbund under onsdagens landskamp.

Kun 6432 tilskuere mødte op til onsdagens venskabskamp mellem Slovakiet og Danmark. Den primære årsag til det sparsomme fremmøde var det danske landsholds forfatning.

Derfor forventer Slovakiets fodboldforbund også en kompensation fra DBU. Men det bliver ikke før efter Slovakiets Nations League-kamp mod Ukraine på søndag, at de to forbund for snakket sagen igennem. Det fortæller presseansvarlig for det slovakiske landshold Monika Jurigova.

- Lige nu fokuserer vi på vores kamp mod Ukraine. En aftale om kompensation fra DBU må vi vente med at fokusere på til efter kampen på søndag, siger hun ifølge Ritzau. 

Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU, lovede allerede inden onsdagens kamp, at en kompensation til Slovakiet ville komme på bordet.

Det danske fodboldforbund har også rigeligt at tænke over i forvejen, da der endnu ikke er fundet en løsning på landsholdskonflikten, og tiden er knap. Søndag aften spiller Danmark nemlig også sin første kamp i Nations League, når Ceres Park i Aarhus danner rammen om opgøret mod Wales. 

Dén kamp fløjtes igang klokken 18.