• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: FCN snupper atter toppladsen

Spilforslag til Superligaen: FCN snupper atter toppladsen
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Superliga-pausen bliver brugt til at se nærmere på et attraktivt vinderspil.

Af Stefan Buur Hansen

Spilstop: Ukendt
Hold slutter i top 6
FC Nordsjælland
2,10 @ Danske Spil

FC Nordsjælland har bestemt ikke fået den optimale start på sæsonen, som blot har kastet 9 point af sig efter de første otte kampe. Samtidig har holdet – vanen tro – sagt farvel til flere profiler med Runar Alex Runarsson, Mathias Jensen og Ernest Asante som de mest iøjnefaldende.

Ikke desto mindre er Farum-holdet blandt mine favoritter til at tage en plads i top 6, når slutspillets 26 kampe er overstået. For det første er FC Nordsjælland altså bare to point fra EfB på sjettepladsen, mens holdet også får en slags boost af, at de europæiske kvalifikationskampe ikke længere tager opmærksomhed.

Samtidig er FC Nordsjælland en af de klubber i Superligaen, som har det mest fasttømrede koncept. Og her er spillersalg en del af pakken, idet de solgte talenter kontinuerligt afløses af nye. FC København og Brøndby samt de forsvarende mestre fra FC Midtjylland ligner sikre deltagere i top 6, men hverken traditionsklubberne AaB og AGF eller Randers, AC Horsens og SønderjyskE har endnu vist noget, der bør skræmme FC Nordsjælland.

Farum-holdet er sluttet i top 6 i syv af de sidste otte sæsoner. Odds 2,10 på, at holdet gør det igen efter 26 spillerunder er en pæn betaling, som bliver anbefalingen i en weekend, hvor udbuddet af normale kampe ikke er helt så attraktivt som normalt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus