Bruun Larsen efter fire mål i samme kamp: Stadig ikke helt klar
Foto: Getty Images
Bundesliga

Bruun Larsen efter fire mål i samme kamp: Stadig ikke helt klar

Selv med fire mål på fire skud er der stadig plads til forbedringer, lyder det fra Jacob Bruun Larsen.

Jacob Bruun Larsen gik mål-amok torsdag aften, da han sammen med Dortmund mødte Osnabrück i en træningskamp. Hele fire stykker blev det til for det danske talent, men han tager det med ro.

I et interview med Ruhr Nachrichten slår han fast, at han stadig arbejder meget med sin rytme efter en periode med en fodskade.

- På fire muligheder lavede jeg fire scoringer, og det er en ret fin statistik. Jeg føler mig dog ikke helt klar, og min rytme mangler stadig noget. Jeg gav bolden væk for mange gange, lyder det fra Bruun Larsen.

Han peger endvidere på, at det har været hårdt med den føromtalte skade, som ramte ham ugen op til den første kamp. Forinden fortæller danskeren, at han havde haft en god opstart.

- Det var en skam, men jeg kigger ikke bagud. I stedet ser jeg fremad og taler med staben om, hvor meget der skal trænes, og hvordan jeg har det, siger Jacob Bruun Larsen.

Den danske offensivspiller er blot 19 år, og bliver senere denne måned 20. Det blev desuden til 63 minutter for Bruun Larsen i opgøret mod Osnabrück, der spiller i den tredjebedste tyske række.