Video : Tipsbladet
Rygter

Lørdagens rygtebørs (opdat.): Fàbregas er i søgelyset hos Serie A-klub

Tipsbladet.dk giver dig dagens bedste transferrygter.

Cesc Fàbregas fra Chelsea til AC Milan
Note:
Allerede dengang Cesc Fàbregas var i Arsenal forsøgte AC Milan at købe den spanske midtbanespiller, men den italienske klub er fortsat interesseret i kreatøren, som nu spiller i Chelsea.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Corriere dello Sport

John Terry til Spartak Moskva
Note:
Den aldrende englænder er på vej til at fortsætte sin karriere i den russiske klub Spartak Moskva. Han forventes at blive præsenteret på en etårig kontrakt inden for ganske kort tid.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Gary Cahill forlader Chelsea
Note:
Den erfarne forsvarsspiller Gary Cahill er ikke tilfreds med spilletiden i Chelsea under den nye cheftræner, Maurizio Sarri, og han kan forlade klubben allerede til januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Harvey Elliott fra Fulham til FC Barcelona eller Chelsea
Note:
De to storklubber jagter den blot 15-årige engelske midtbanespiller Harvey Elliott, der har trænet med Fulhams førstehold.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: London Evening Standard

Bojan Krkic fra Stoke City til Crvena Zvezda
Note: Bojan Krkic rykkede i den forgangne sæson ud af Premier League med Stoke City, og det kan få ham til at forlade England. Efter sigende skulle serbiske Crvena Zvezda, der også kaldes Røde Stjerne Beograd, være interesseret i det tidligere FC Barcelona-talent.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Pedro Guilherme fra Fluminense til Real Madrid
Note:
Real Madrid har allerede sikret de brasilianske stortalenter Vinicius Jr. og Rodrygo Goes, og nu forsøger de at hente endnu en. Pedro Guilherme, der har scoret 12 mål på 23 kampe i denne sæson, er således på blokken hos Champions League-mestrene, og han har en frikøbksklausul på 375 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Diario AS