• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil SpilXperten.com

Dagens Double: Danmark i problemer

Dagens Double: Danmark i problemer
Foto: Getty Images

Det bliver det danske A-hold, der skal i aktion denne søndag – men optakten til kampen mod Wales har mildest talt været usædvanlig. Andetsteds tager Frankrig imod Holland.

Af SpilXperten.com

Spilstop 18:00
Danmark - Wales: Wales +0,5 (AH)
Odds 1,82 ved 888sport

Spilstop 20:45
Frankrig - Holland: 1-tallet
Odds 1,47 ved 888sport

Samlet odds: 2,68 ved 888sport

Danmark er gjort til storfavorit i Nations League-kampen mod Wales, efter det kom frem, at det bliver de sædvanlige A-landsholdsspillere, der skal i ilden. Vi synes imidlertid, at favoritværdigheden er til den voldsomme side – danskerne har ikke ligefrem haft en ideel kampforberedelse. Konflikten i sig selv har fyldt meget i optakten, og så fik man altså ikke en slovakisk testkamp i benene.

Wales har varmet op med en 4-1-sejr over Irland, hvor de helt store profiler – Bale og Ramsey – begge fandt vej til netmaskerne. Selvtilliden bør således være i top forud for turen til Danmark.

Vi tester Wales +0,5 (AH) – hvor der er fuld gevinst ved både 2-tallet og X’et. Den danske VM-spydspids, Jørgensen, er blandt de fraværende.

Frankrig åbnede Nations League-eventyret med 0-0 i Tyskland. Samtidig vandt Holland med 2-1 over Peru i en træningskamp, hvor man sagde farvel til legendariske Sneijder.

Vi anbefalede blandt andet Frankrig +0,5 (AH) i torsdags, og spillet gik som bekendt hjem. Nu er vi klar til at sende alle tre point i fransk retning. Foran eget publikum på Stade de France skal de være i stand til at trykke hollænderne ned.

Holland kommer godt nok uden nederlag fra deres fire seneste kampe, men en udekamp mod verdensmestrene er en hård omgang.

1-tallet forsøges til odds 1,47.

Leveret af SpilXperten.com.

Superliga

Mere Superliga

Fokus